Over ons

Harbour Select, gefundeerd op vertrouwen

Xtra Harbour Select is al meer dan 10 jaar vertrouwd met het verzorgen van het professioneel welzijn van zowel bedrijven als kandidaten.

Dit voor de ruime logistieke sector met als niches expeditie & shipping, douane en supply chain.

 

Hoe gaan we te werk?

Tijdens het verkennend gesprek worden de persoonlijke behoeftes gedetecteerd en vertel ik je in alle openheid wat de mogelijkheden zijn. 

Als klant bepaal je volledig zelf uw pad waarbij ik ten volle ondersteuning bied.

Heb jij dus nood aan een nieuwe professionele uitdaging of ben je als werkgever op zoek naar een gespecialiseerde logistieke recruitment partner?

Geef me een seintje en ik maak graag tijd voor u!

Ervaringen van anderen

E.C. – Rederij

Ons team

Dries Dierckx - Owner

Per ongeluk in 2011 in de sector gerold en hierin mijn passie gevonden. Omdat ik sinds de geboorte van mijn zoon besef dat er nog een leven buiten 'werk' ligt vind ik het des te interessanter om privé en werk beter op elkaar te kunnen afstemmen. Daarom wil ik voor iedere kandidaat de perfecte match vinden opdat zij hun privé in alle rust kunnen invullen.

Met Harbour Select hebben we als recruitment partner het streefdoel om het professioneel welzijn van zowel bedrijf als kandidaat te optimaliseren.
Dit specifiek gericht op de Logistieke en Maritieme sector waarbij uw rekrutering in alle openheid en telkens op maat verzorgd wordt. Zo dragen we persoonlijk zorg voor uw groei!  

Olivier Somers - Talent Finder Logistics & Shipping

Een sportieve Antwerpenaar die gepassioneerd is door één van de grootste havens in Europa, gefundeerd door m’n opleiding logistiek management. Na mijn studies ben ik in de HR sector terecht gekomen, niet wetende wat op mij ging afkomen.

Resultaat? Na enkele jaren krijg ik nog steeds enorm veel energie van enerzijds een bedrijf te helpen bij het invullen van een vacature en anderzijds een kandidaat te helpen aan een nieuwe job.

Door onze specialisatie in douane, expeditie/shipping en supply chain heb ik naar mijn gevoel de ideale job gevonden. Het motto “als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit één dag te werken” is echt wel van toepassing op mij.

Mathias Vervoort - Talent Finder Logistics & Shipping

Geboren en getogen te Antwerpen werd de interesse in het havengebeuren met de paplepel ingegeven, dankzij vrienden en kennissen die werkzaam zijn in de brede maritieme sector werd de interesse een passie.

Gefascineerd door de logistieke flow van zendingen van over de hele wereld naar onze havens, haal ik voldoening uit sociaal contact en het kunnen gebruiken van mijn creatief inzicht. Als ik zo zowel klant als kandidaat kan helpen, ben ik een tevreden man!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Of je nu actief op zoek bent of graag even uw mogelijkheden bekijkt; wij maken tijd vrij voor uw noden. Je vertelt ons in welk domein je graag verder groeit en wat je belangrijk vindt in een nieuwe werkomgeving en vervolgens worden in alle openheid uw mogelijkheden doorsproken, waarbij jij uiteraard zelf de bedrijven/functies selecteert die je interessant vindt.

Tijdens het hele selectieproces krijg je een persoonlijke begeleiding waarbij de gesprekken bij klanten worden voorbereid en opgevolgd.

Op basis van uw feedback gaan we hier al dan niet mee verder en pas wanneer jij een klik met het bedrijf hebt ronden we dit ook samen af.

Zo start je dan onmiddellijk op de payroll bij het bedrijf waar jij voor kiest.

Op zoek naar een nieuwe medewerker?

Nood aan gespecialiseerd selectiekantoor dat vanaf vacatureomschrijving tot opstart de hele procedure op zich kan nemen? En dat ook nog eens volgens ‘no cure no pay’ indien je dit wenst?

Afhankelijk van uw behoefte wordt een profiel opgesteld. De functie wordt zowel binnen als buiten mijn netwerk verspreid en kandidaten worden indien zij hun goedkeuring geven volledig voorgesteld. Hierbij kan je ook kiezen om een aangepast assessment aan de voorstelling bij te voegen indien gewenst.

Gedurende het hele selectieproces blijven we zowel kandidaat als klant (indien gewenst) ondersteuning bieden. Dit tot de vacature ingevuld wordt en een kandidaat kan opstarten.