Business Development Manager Luchtvracht – Regio Machelen

As a Sales executive, you will be selling our services to customers. You will be prospecting in combination with handling an existing customer portfolio. In this way you will achieve the set targets & be a key figure in our further growth.

Project Engineer Logistics – regio Puurs/Willebroek

Als Project Engineer ben je in eerste lijn betrokken bij het verder uitbouwen van een state of the art logistiek proces, de motor van excellente distributie en een absolute key factor in het streven naar ultieme klantentevredenheid. Je staat mee in voor het bepalen en mede-organiseren van het logistieke proces op een zo efficiënt mogelijke manier.
Je bent teamlid van ons operational excellence team en samen met de andere Engineers draag je bij aan de continue verbetering van onze site.

Business Development Manager – Regio Gent

As Business Development Manager you are responsible for the expansion of our business. This by leveraging existing relationships in the industry & converting prospects into effective opportunities…

Projectleider Fruit – Regio Boom

Ben jij analytisch sterkt en kan je snel schakelen wanneer nodig? Hou jij ervan om telkens nieuwe projecten op poten te zetten? Dan ben jij misschien wel de PROJECTLEIDER die wij zoeken! Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het plannen, opvolgen en leiden van diverse, logistieke- en optimalisatieprojecten binnen onze gehele divisie.

Teamleader Warehouse – regio Grobbendonk

Als Teamleader ga je instaan voor het begeleiden en coachen van één van onze teams op de site in Grobbendonk. Het behouden van overzicht, het coachen, monitoren/signaleren en bijsturen van je team staat centraal in deze functie.