Dossierbeheerder Warehousing – Regio Antwerpen

Binnen deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het algemeen magazijnbeheer (import/export) én stuffen en strippen van containers . Je zorgt voor correcte uitvoering en opvolging van alle klantendossiers.

Site Manager (MC-site) – Regio Puurs/Willebroek

Als Site Manager ben je operationeel, commercieel en financieel verantwoordelijk voor onze site in Willebroek. Hierbij ben je verantwoordelijk voor één van onze grootste klanten binnen Contract Logistics.

Business Development Manager – Regio Brussel

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van de afzetmark en jouw klantenbestand. Hiernaast sta je in voor het identificeren van nieuwe kansen en opportuniteiten door nauwlettend trends en ontwikkelingen op de markt te volgen….

Customer Service Executive – regio Antwerpen

Als Customer Service Executive speel je een cruciale rol in het waarborgen van een efficiënte en klantgerichte logistieke dienstverlening. Je staat dagelijks in contact met klanten en zorgt voor een vlotte afhandeling van dossiers.

Business Development Manager – Regio Oost-Vlaanderen

Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van de afzetmark en jouw klantenbestand. Hiernaast sta je in voor het identificeren van nieuwe kansen en opportuniteiten door nauwlettend trends en ontwikkelingen op de markt te volgen….

Key Account Manager (Project Logistics) – Regio Antwerpen

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor het operationele en commerciële beheer, met directerapportage aan de Busniness Unit-manager. Je streeft naar optimale en efficiënte dienstverlening met als doel de klanttevredenheid te verhogen. Daarnaast breid je het klantenbestand uit met het gewenste klanttype (grote CNC-accounts), met een focus op contractlogistiek om lange termijn en geïntegreerde samenwerkingen tot stand te brengen.

Loketbediende containerterminal – regio Antwerpen

Onze klant is voor op hun containerterminal op zoek naar een loketbediende. Deze terminal beschikt over een opslagplaats dat gespecialiseerd is in de consolidatie of deconsolidatie van stukgoedladingen voordat de goederen worden in- of uitgevoerd. Het entrepot is betrokken bij een export-import transactie, zowel op de plaats van oorsprong als op de plaats van bestemming.

Cargo Inspector – Regio Antwerpen

Je staat in voor de controle van goederen op basis van gemaakte afspraken met onze opdrachtgever, dit binnen de logistieke keten wat betreft VEILIG en SCHADEVRIJ vervoeren of behandelen…