Controlekamer operator liquide bulk – Regio Gent

Als controlekameroperator volg je in eerste instantie de installaties en de manipulaties op die gebeuren in de opslagtanks. Je staat ook in voor de nodige berekeningen (van gewichten, volume, etc.) die horen bij het laden en lossen van liquide producten.

Field Supervisor liquide bulk – Regio Gent

Als Field Supervisor ondersteun je het operationele team, bestaande uit kadeoperatoren, controlekameroperatoren, techniekers en contractoren.. Je rapporteert rechtstreeks aan de Operations Manager en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvolging en controle van alle werkzaamheden op de terminal.

Operations Manager Supply Chain – regio Grobbendonk

Je bent eindverantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de logistieke activiteiten van het distributiecentrum. Dit vertaalt zich in een hands-on aanpak op de vloer, waar je optreedt als coach en people manager voor de shiftleaders. Je bewaakt de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie in onze operatie en streeft voortdurend naar verbetering.
Je staat in nauw contact met onze klant en bent een belangrijk aanspreekpunt voor onze sociale partners.

Terminal operations manager liquide bulk – regio Gent

Onze financieel sterke en groeiende klant is op zoek naar een dynamische Terminal Operations Manager met kennis van liquide bulk. Qua profiel zoeken we een iemand met een operationele mentaliteit die kort bij de werkvloer wil staan die dit met het strategische van een terminal manager kan combineren. Je stuurt hierbij een 40tal collega’s mee aan.

Customer Service Supervisor – Regio Puurs

Je bent verantwoordelijk voor het team dat dagelijks de administratieve orders opvolgt en communiceert met de klanten.
Je biedt het team van customer service medewerkers de nodige ondersteuning bij operationele issues.

Planner Liquide Bulk – Regio Gent

Vanwege de sterke groei bij onze klant zijn ze momenteel op zoek naar een sterke planner voor hun site te Gent. Als Planner ben je verantwoordelijk voor het organiseren van inkomende opdrachten aan de hand van de beschikbare opslagcapaciteit. Je bent te allen tijde op de hoogte wanneer welke boten toekomen, welke steigers vrij zijn en regelt eventuele transfers.

Site Manager Chemie – regio Antwerpen

Onze klant heeft wegens hun groei (en interne doorgroei) nood aan een nieuwe Site Manager chemie. Je komt terecht bij een internationale speler met vlakke structuur en korte lijnen.