Business Development Manager met kennis van Energietransitie

Onze klant SEA-Tank is op zoek naar een Business Development Manager die kennis heeft van oa fossiele brandstoffen en interesse (en kennis) heeft van de energietransitie die voor de deur staat. Je kan klanten oplossingen op maat aanreiken en bouwt een partnership op lange termijn uit.

Business Project Leader Logistics – regio Antwerpen

Je biedt ondersteuning aan business en je bent de link met ITS met als doel om de digitaliseringsproces van de organisatie mee te onderschrijven. Dit om verbeteringen voor te stellen voor onze interne operationele diensten binnen de organisatie in nauwe samenwerking met de ITS afdeling.

Administratief Bediende Logistiek – Regio Antwerpen

Je staat mee in voor het opvolgen van militaire inbound & outbound verhuiszendingen en bent verantwoordelijk voor de administratieve follow-up van DOD verhuisopdrachten in verschillende landen in Europa, de US en de Far East.

Pricing Executive – Regio Antwerpen

Het accuraat, tijdig, kosten-onderbouwde & competitief beantwoorden/uitwerken en opvolgen van offertes m.b.t. Industrial Projects (breakbulk, special equipment,…) en supply-chain oplossingen.

Business Development Manager Cold Store & Transportation – Regio Antwerpen

Voor een expediteur in het Antwerpse zoeken we een flexibele, energieke, doelgerichte en gemotiveerde Business Development Manager Cold Store & Transportation om hun bedrijf in België te laten groeien. Als Business Development Manager bouw je een marktpositie op door het lokaliseren, ontwikkelen, definiëren, onderhandelen en sluiten van zakelijke relaties.

Customer Service Assistant – Regio Mechelen

Als Customer Service Assistant verzorg en monitor je de orderplanning en geef je administratieve ondersteuning aan de Customer Service afdeling. Ook organiseer en verwerk je de documentenstroom van orders die niet via de site verstuurd worden.

Preventieadviseur Niveau 2 – Regio Mechelen

Je adviseert en ondersteunt het lokale management team bij de uitvoering van het veiligheidsbeleid. Je verzorgt het onderhoud van het gedocumenteerde veiligheidsmanagementsysteem (VMS) op de site en bent aanspreekpunt voor alle vragen rond veiligheid. Je zal ook optreden als vertrouwenspersoon.

Teamcoach Warehouse – regio Grobbendonk

Als Teamcoach ga je instaan voor het begeleiden en coachen van een afdeling in het magazijn op de site in Grobbendonk. Het overzicht bewaken, coachen en monitoren/signaleren van je team staat centraal in deze functie.