Account Manager Road Transport

Als Account Manager zal je de regio Limburg verder ontwikkelen. Je taak bestaat er voornamelijk uit om nieuwe klanten te realiseren voor onze Road divisie.

Customer service Agent Export – regio Antwerpen

Als Customer Service Agent Export Opin ben je verantwoordelijk voor het hele facturatieproces van A tot Z. Je gaat de quotaties van de commerciële afdeling vertalen naar een correcte factuur voor de klant. Van het factureren van nieuwe boekingen tot het behandelen van disputen sta jij de hele tijd in nauw contact met jouw collega’s van de exportafdeling.

HSSEQ Manager maritieme sector – regio Antwerpen

Voor een klant in het Antwerpse zijn we op zoek naar een HSSEQ Manager die verantwoordelijk zal zijn voor enkele sites. Hierbij stuur je ook enkele collega’s aan dus belangrijk dat je dit ook graag doet!

Trader – Africa

Our client understands the need to distinguish and that’s why they are always expanding. In particular we’re looking for a Trader who works in Africa.

Trader – North Africa

Our client understands the need to distinguish and that’s why they are always expanding. In particular we’re looking for a Trader who works in North-Africa.