Freight Forwarder Export – Regio Antwerpen

Voor een top 3 wereldspeler die focust op de mensgerichte aanpak binnen hun organisatie zijn we op zoek naar een ervaren forwarder/expediteur. Door hun sterke groei is er de mogelijkheid om een sterke invloed te hebben op structuur en/of processen. Dit creëert dan weer doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

Operations Supervisor – Regio Antwerpen

Voor een ambitieus bedrijf te Antwerpen zijn we op zoek naar een ervaren operations supervisor. In deze rol zal je je moeten ontfermen over het superviseren en optimaliseren van de dagdagelijkse activiteiten en dit met de focus op de magazijnactiviteiten.

Expediteur Luchtvracht – Regio Brucargo

Als expediteur binnen de luchtvracht ben je verantwoordelijk voor de zendingen van een aantal klanten verschillende klanten. Dit zijn zendingen binnen fashion, automotive, chemicals of andere sectoren. Jouw dag is dus steeds heel afwisselend! 

Outside Sales Air & Sea – Regio Puurs

Als Sales executive binnen de Air & Sea afdeling, ga je onze services verkopen bij klanten. Je doet aan prospectie in combinatie met het behandelen van een bestaande klanten portefeuille. Op die manier behaal je de vooropgestelde targets & ben je een sleutelfiguur in de verdere groei van onze klant.

Customer care intermodal teamleader – regio Antwerpen

Als Customer Service Transportation Teamlead ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening aan de klant m.b.t. (na)transporten, alsook de dagelijkse aansturing en ontwikkeling van het team om de klantentevredenheid te optimaliseren.