Key Account Manager (Afrika) – Regio Berchem

Als Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de uitbreiding van jouw accounts. Je werkt nauw samen met je klanten om hun behoeften te begrijpen, oplossingen aan te bieden en algehele tevredenheid te waarborgen.

Sea Freight Manager Africa – Regio Antwerpen

Voor een sterke logistieke provider in het Antwerpse zijn we op zoek naar een Manager voor de zeevracht afdeling die zich focust op Afrika. Je zal leiding hebben over een team van vier personen die vrachten regelt. Dit alles naar een continent waar de focus niet ligt op structuur. You get the job done!

Customer Service (VS) – Regio Antwerpen

Je staat in contact met rederijen en Amerikaanse expediteurs. Je bent verantwoordelijk voor de registratie, input en facturatie van zeevrachten voor de verschillende trade lanes. Je houdt hierbij rekening met de nationale én internationale regelgeving en specifieke instructies van klanten opdat een vlotte en accurate afwikkeling van de opdracht bekomen kan worden.

Inside Sales – Regio Antwerpen-Centrum

Als Sales Representative ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende prijsaanvragen en het onderhouden van nauwe relaties met leveranciers en verladers. Hierbij ligt de focus op de Afrikaanse markt…

Ervaren expediteur – Regio Antwerpen-Centrum

Binnen deze groep vaart deze afdeling de koers van het wereldwijd geconditioneerd transport of reefer transport. Als dynamisch en jong bedrijf evolueren en groeien ze voortdurend en daarom zijn ze op zoek naar een ervaren expediteur om het team te versterken.