Customs Operations Analyst regio Gent

Voor onze internationale logistieke klant zijn we op zoek naar een Customs Operations Analyst die zich idealiter wil verdiepen in liquids en accijnzen.

Customs Compliance Coordinator – Regio Antwerpen

Als Customs Coördinator Compliance lever je inhoudelijk assistentie en advies op het gebied van douanezaken (en acijnzen). Je voert dossieraudits uit, onderhoudt en volgt vergunningen (inclusief AEO) op en controleert op tijdige zuivering van verschillende douaneregelingen. De operatie, sales en management adviseer je op het gebied van douanewetgeving en –procedures. Je bent mede verantwoordelijk voor de controle op de naleving van de wettelijke bepalingen.

Senior Trade consultant – regio Antwerpen

As a Senior Trade & Customs Consultant you are advising our national and international high-profile customers on all aspects of customs, foreign trade, customs controls and compliancy. You help our customers to understand, analyse and respond to complex business challenges and opportunities within customs clearance.

Customs Quality Manager – regio Antwerpen

Als Customs Quality Manager geef je leiding aan een team van analisten die de kwaliteit van de douane gerelateerde verwerking van de dagelijkse terminaloperaties controleren en bijsturen en draag je zo jouw steentje bij tot een correct en vlot verloop van de administratie in overeenstemming met de vooropgestelde douane -en accijnsregelgeving.

Ervaren douanedeclarant – regio Antwerpen

Onze klant is een nichespeler gespecialiseerd in trading van een breed gamma van producten. Jij krijgt hierbij de mogelijkheid om je functie zelf mee te ontwikkelen daar deze positie ter vermeerdering is.

Douanedeclarant – regio Antwerpen

Onze klant is een internationaal sterke speler die op zoek is naar een allround douanedeclarant. Je vervaardigt alle voorkomende douaneaangiftes voor (grensoverschrijdend) vervoer conform wettelijke voorschriften