Teamleader Douane – regio Antwerpen

Als Teamleader Douane ben je de verbinding tussen je eigen operationeel team en de klant. Daarnaast ben je tevens bereid om zelf operationeel de handen uit de mouwen te steken en toon je je een people manager die graag andere begeleidt.

Supervisor Douane – regio Antwerpen

Onze klant is de douaneafdeling – die als aparte niche bestuurd wordt – stevig aan het uitbreiden en zoeken daarom een teamleader die sterk is in people management.

Customs Auditor – regio Antwerpen

Als customs auditor op de afdeling interne controle & litiges kijk je achter de schermen mee naar de douanegerelateerde verwerking van de dagelijkse terminaloperaties

Customs Expert – regio Antwerpen

Onze klant biedt een groeiende werkomgeving aan die omwille van hun groei verder inzet op het verder professionaliseren én optimaliseren van hun douanewerking. 

Douanedeclarant met groei naar Douane Manager regio Antwerpen

Onze klant is een douaneagentschap waarbij je als ervaren douanedeclarant de taak krijgt naast je operationele dossiers stelselmatig de huidige Customs Manager te ontlasten en als zijn rechterhand te fungeren. Zo krijg je de kans om rustig te groeien in deze rol om uiteindelijk deze functie volledig op jouw te nemen.

Customs Operations Analyst regio Gent

Voor onze internationale logistieke klant zijn we op zoek naar een Customs Operations Analyst die zich idealiter wil verdiepen in liquids en accijnzen.