Douanedeclarant – regio Berchem

De functie verzorgt de douane formaliteiten en beheert de regularisaties en waarborgt de correctheid van de douane aanvraagformulieren conform de recentste regelgeving.

Douane Expert – Regio Antwerpen

Wil je graag aan de slag als Douane Expert voor een grote logistieke speler? Ben je zelf operationeel sterk maar wil je ook kennis delen, toezien dat de wetgeving correct toegepast wordt, .. kortom dat je collega’s ook bij je terecht kunnen wanneer zij operationele vragen hebben? Dan is deze rol als Douane Expert helemaal iets voor jou!

Ervaren douanedeclarant – regio Antwerpen

Onze klant is een nichespeler gespecialiseerd in trading van een breed gamma van producten. Jij krijgt hierbij de mogelijkheid om je functie zelf mee te ontwikkelen daar deze positie ter vermeerdering is.

Customs Expert – regio Antwerpen

Onze klant biedt een groeiende werkomgeving aan die omwille van hun groei verder inzet op het verder professionaliseren én optimaliseren van hun douanewerking. 

Customs Compliance Coordinator – Regio Antwerpen

Als Customs Coördinator Compliance lever je inhoudelijk assistentie en advies op het gebied van douanezaken (en acijnzen). Je voert dossieraudits uit, onderhoudt en volgt vergunningen (inclusief AEO) op en controleert op tijdige zuivering van verschillende douaneregelingen. De operatie, sales en management adviseer je op het gebied van douanewetgeving en –procedures. Je bent mede verantwoordelijk voor de controle op de naleving van de wettelijke bepalingen.

Customs Consultant – Regio Antwerpen

Als Customs Consultant maak je deel uit van ons Benelux Customs and Compliance team (met 10 andere collega’s). Je rapporteert rechtstreeks aan de Customs Manager Belgium. Je bent gevestigd in België (Antwerpen) en staat open voor zakelijke reizen. Dit zal voornamelijk binnen de Benelux zijn, maar incidentele reizen binnen Europa kunnen nodig zijn.

Operations Manager Douane – regio Antwerpen

Ben je binnen de ruime niche van douane op zoek naar een verantwoordelijke en operationeel leidinggevende functie? Onze klant is wegens uitbreiding op zoek naar een rechterhand van de director waarbij je op termijn ook nog een volgende stap kan zetten.