Account Manager Douane

Onze klant is een specialist in douane en biedt dan ook een breed gamma van diensten aan: import, export en transit douane afhandelingen tot en met complexe douane oplossingen, supply chain en consultancy services.

Commercieel bediende douane – regio Antwerpen

Onze klant is dagelijks bezig met het organiseren van alle soorten douane documenten voor de import en export van goederen en diensten van expediteurs en onze klanten.
Ze zijn een snelgroeiend internationaal bedrijf en er is veel ontwikkeling gaande binnen het bedrijf waardoor de administratieve afdeling zich samen met jouw kennis en ervaring mee verder moet ontwikkelen om deze groei op te vangen. Een dynamische en internationale omgeving waarbij zowel de interne als de externe klant centraal staat.

Customs Consultancy Manager – Vlaanderen

In the position of Customs Consultancy Manager you will support (external as well as internal) customers with advice on customs and compliance matters. You are expected to work independent as well as in team to tackle customer’s challenges and support the customs and trade objectives. You keep up with laws and regulations and you will lead and/or participate in customs consultancy and compliance projects.

Customs Declarant – regio Brucargo

Als declarant ben je verantwoordelijk voor het correct en tijdig in -en uitklaren van goederen van alle formaliteiten in verband met zeevracht, luchtvracht en baanvracht.

Customs Auditor – regio Antwerpen

Als customs auditor op de afdeling interne controle & litiges kijk je achter de schermen mee naar de douanegerelateerde verwerking van de dagelijkse terminaloperaties

Customs Operations Analyst regio Gent

Voor onze internationale logistieke klant zijn we op zoek naar een Customs Operations Analyst die zich idealiter wil verdiepen in liquids en accijnzen.